<3!

you're the sunlight in my life baby <3


Ännu en vecka

Här har  man inte skrivit på länge ser man!
Min mobil fungerar inte, har slått in fel pin-kod tre gånger.. Men ska fixa det imorgon.

Har inte hänt ett piss i mitt liv kan man säga. Bara vart på g hela veckan känns det som. Var hemma hos Andreas igår. Skitkul hade vi!! :) Måste göras om! Blev lite öl, dvs två flak. Haha, gött törstiga :) Det var jag, baby, Fredrik, Marina och Andreas. Lite senare kom Tommy förbi en sväng och senare på natten kom Ulf och en till brud :) Trevligt folk!
Det var ju Eurovision på kvällen också. Det fick jag inte se på för Andreas! Märkte sen senare att Tyskland hade vunnit. SKITFAN! Moldovien skulle ju vinna.. Men men.
Annars har jag bara vart med baby och Tommy för det mesta :) Och Fredrik såklart.

Idag kom min lilla snutt också. Magsjuka och feber har hon fått igen. Stackarn :( Men hon blir allt frisk snart, får vi hoppas iallafall <3

Just nu väntar jag på att "Knowing" ska tankas ner. Blir mys med baby :) Du är det bästa för mig <3 Lyser upp min dag :) Älskar att vakna upp bredvid dig, finns ingenting bättre :)

Men nu blir det mys!

coming up next



MIN NÄSTA TATUERING! :D

oh noo.. not again!

Nu sitter jag och färgar håret igen!! Svart blir det den här gången. Kan verkligen inte bestämma mig. Men men! Hah..
Jag vill ha mitt smink!! HELVETE! Känner mig förjävla naken :(

Idag blir det röjj röjj röjj! Jävla skit start på veckan kan jag lova. Ååååt helvete!

Hade gött idag! :)


...

hjälp mig.


<3!



You make my day baby <3

I'm yours

Tralalalaaa... Händer inte ett piss alltså.
Milla ligger och sover, helt slut var hon. Så nu sitter jag här för mig själv.. Lyssnar på lite musik.
Marko ska hämta Milla klockan sex som vanligt, sen blir det nog å gå ner till Skräckland med baby :) Hoppas bara att vädret håller i sig.
Har en jävla träningsvärk över hela kroppen! Fattar inte vad jag har gjort. Ont överallt, cp cp cp.
Men nu ska jag sätta mig på Tradera en stund.

Pirrigt!



Baby målade lite på mig :)
Målade på honom med.. Fast har bilderna på mobilen å sladden är hemma hos mamsen.

Nu ska jag ta mig en cigg och sen mysa med tösen. Hon vaknade nyss.. Stackarn.

please give me another chance baby

Ja men alltså.. Vad gör man? Seriöst. Vad tar det åååååååt mig?!
Ska dra ner till kiosken och köpa något nu. Bara för att. Cigg också. Sen blir det filmtajm <3

juli 2007 <3

I tried to be chill but you so hot that I melted.
Tankarna drar bara iväg till sommaren 2007 heeela tiden! Vad var det som var så speciellt då? Förutom att jag blev gravid med Milla, men det är nog inte det jag tänker på. Hmm.. Kanske var det Jason Mraz  som gjorde sommaren så speciell. Han hjälpte på traven iallafall. Uppesittar nätterna med Patric satt ju verkligen inte helt fel heller :) Du vet att du betyder <3
Det var även den sommaren då Marko tänkte lämna mig. Kommer fortfarande ihåg blicken du gav mig. Den borrade rakt igenom mitt hjärta, ont gjorde det. Men man lär sig av sina misstag, även fast du tog tillbaka mig. Hade du inte gjort det så hade vi aldrig haft Milla. Tur i oturen? Tjaa.. Don't know.

Ska nog sätta mig och funderar en stund till. Det behövs, så man får ordning på tankarna lite.


yeah yeah yeah

I'm so hard.
Man ska väl inte säga för mycket. Men däremot så var det en jäkla trevlig kväll igår! :) Man var ju på topp, as usual :) Ingen fest utan Sussie.. Nene!
Var nog uppe till typ sju på morgonen eller något. Jag hade mina goda stunder, mhm mhm!

Ska snart ner till John's och köpa lite krejjer.

kallt, regn. varmt? ingen ordning alls!

Jag är jädrigt yr i huvudet alltså! Fattar inte vad som är grejjen. Tommy säger att det beror på vädret. PFF! Jag tar mig en ipren så går nog skiten över.. Får vi hoppas.

Idag har jag iallfall fått allting avklarat typ! Ska bara bort till öppenvården och ta min antabus kvart i tre. Efter det blir det att hämta Milla och då åker vi till Överby och handlar kläder till henne! :)

Jag dissar hockeyn idag. Finland-Tjeckien spelar ju idag, men jag känner att jag måste få spendera lite pengar. Det kliar i fingrarna på mig!

Men nu ska jag lägga mig och kolla på Jims värld med Tommy.


Åter igen en ny vecka

God morgon!
Sitter här hemma hos Tommy, väntar på att kaffe ska rinna klart. Kaffe å cigg på morgonen, mhmhmhmmm! :)
Efter det blir det: Swedbank, Länsförsäkringar, socialen, öppenvården, arbetsförmedlingen, IM måleri!

Sen blir det å hämta Milla från dagis och gå hem till mamma en sväng. Får se om man orkar spackla köket hemma idag. Beror på om Markus har städat eller inte. Luktar FÖRJÄVLIGT och ser FÖRJÄVLIGT ut där. Störtlöjligt...

Men nu blir det kaffe och  Jims värld med Tommy :)


IM MÅLERI

Jag har fått jobb! D.v.s jag har blivit timanställd!!! :) FAN INTE DÅLIGT! Ska ta ett snack med arbetsförmedlingen imorgon. Ska jobba hos farsan :) Slipa köksluckor. Han sa att jag var en naturbegåvning! Ingen har lärt sig så fort å så bra som jag :) :) :) !! Duktig man kan vara.
Så ska se om jag hinner jobba ett par timmar imorgon. Har en del å göra.
Plus att jag ska spackla mitt egna kök imorgon med, blir att tapetsera på tisdag. Det börjar ordna sig detta :)



http://www.immaleri.com/

Störtlöjligt!

Ojoj, helt slut i huvudet är jag!

Jädra fest hemma hos mig igår!! :) Ös var det iallafall. Jag mådde inte bra vid tolvtiden, men det var självförvållat. Sen var jag på topp igen :) ohja, ohja! Vi gick å la oss vid fyra-fem? Slängde i mig lite pills och somnade gött sen.
Vaknade vid tre i eftermiddags. Ringde pappa. Han hämtade mig och vi åkte och handlade lite. Sen blev det att ta ett stopp inne i stan. Chillade där med kusinen å hans vän :) Blev planerat att vi ska till Finland antingen den fjärde eller femte juli! Gött som fan :) Om jag inte har fått mitt körkort innan dess så åker vi i början på augusti istället :) Yes baby, yes!

Sen drog jag hem, hämtade lite skit, väntade på Tommy och sen körde finnen oss hem till morsan. Där komm en glad Milla och gav mig en bamsekram!! :) Saknat min tös ju. Mamma älskade!

Har lekt med tösen, käkat, bakat, tjötat.
Efter att tösen gick å la sig drog jag fram gitarren så har Tommy fått lära mig "Lilla snigel" och "Pippi Långstrump"! :) Millas favoritlåtar. Ska spela dom för henne när hon vaknar imorgon :)
Nu ska jag lära mig "Blinka lilla stjärna", om jag pallar. Är gött trött i huvudet kan jag lova.

Men nu får det fan bli lite mellanmål. Kaka å vatten! :)


PÅ TOPP!

Gårdagen.. Jaa. Mådde väl inte för bra, men de förtjänade jag :)
Degade hela dagen typ, stack hem till morsan å lagade mat åt grabbarna. Ett kilo köttfärs gick åt på fem minuter. Inte illa, inte illa! Efter det blev det en powernap på två timmar, den satt gött :) Efter det blev det en tripp hem till Fredrik, satt där till typ tre på morgonen. Somnade gött kan jag lova :)

Idag har det inte hänt så mycket. Vaknade vid tre? Kommer inte ihåg. Sen ringde jag hit Tommy, choklad och film :) Gott gott! Dusch, smink och nu sitter jag här. Försöker få någon att köra mig till affären, jag vill ha maaat!

Aja.. Får se vad som händer idag. Blir väl torrt som vanligt. Ska höra av mig till ett par folk här nu. Ha en skön kväll! :)


Motion skadar aldrig!

God kväll!
Sitter här hemma hos Tommy, as usual :) Ska kolla på lite hockey (Sverige-Tjeckien) och käka lasagne, goa grejjer!

Gick bort till farsan förut, drack kaffe och tjöta som vanligt. Efter det gick vi bort till Lidl och köpte sockar till mig. Orkar ju fan inte tvätta, han i kassan skrattar gött åt mig :D

Var ute på hundgården en stund med Sisu förut också. Han har fått springa av sig rätt mycket idag kan jag lova. Bara skönt för han :) Plus att jag kommer ut och går när jag har hunden hemma. Fint det :)

Men nu ska jag ställa mig och göra lasagne. Gubbarna är hungriga. Baby kommer väl närsomhelst också.

IHAANAA LEIJONAT IHAANAA

FINLAND VANN MED 3-2!! FYFAN SÅ GÖTT :D
En jävla go match, det här är fan riktig hockey :) YEAH BABY!

Snart blir det att dra hem till Andreas en sväng, sen ska vi hem å då kommer nog Tommy bort.
Blir bara mys ikväll :)

yes, yes.. YEES!

1-1 står det i hockeyn nu!
JÄVLAR vilken grym andra period det var. HOHO! Kändes verkligen som att man satt där bland alla finska fansen :) Mina grannar sitter nog irriterade i sina hem nu. Faaan vad jag har gapat! Men va fan.. HOCKEY JU!
Hoppas tredje perioden blir lika aggressiv. HELVETE VILKEN JÄVLA MATCH!

IHAANAA LEIJONAT IHAANAA!!


Finland vs. USA

Hockey på tv för fullt!
USA leder med 1-0 för tillfället. Det är sånt jävla tryck i matchen! Bästa matchen hittills i VM. Riktigt bra hockey :)

Har hunnit med att städa lite idag. Känner mig duktig.
Robin är ute och springer as usual.

Men nu är det spännande i hockeyn. Skriver sen!

matti ja teppo

Jag saknar min mormor. Även fast vi inte stod nära varandra så saknar jag henne. Hennes kommentarer och hur hon kunde bli sur på två sekunder. Haha. Precis jag som. Känns lite kul å veta att man har ärvt något från henne iallafall.
Begravningen var hur fin som helst. Hon begravdes i början på april om jag inte minns fel? Mitt minne är inte att lita på. Men just vid den tiden, uppe i norra Finland, så börjar snön att smälta. Vårvindarna kommer och isen spricker. Och tro fan att just den dagen begravningen ägde så blåste det utav helvete!! Tror att mormor var med i lekarna där, hennes stil det. Åker ut med ett brak. Haha! Åhh gud. Måste upp till Posio i sommar.

Älä tule huommena tule jo tänään! Tule läpi kylmien katujen. Tule jotta jaksaisin uuten päivään. Niin yksinäinen voi olla ihminen.


regniga jävla onsdag

Sitter här och väntar på att Robin ska komma, sen ska vi traska vidare hem till Tommy :) Kaffe och lasagne sitter ju aldrig fel! Mhm mhm :)

Ida har reserverat två biobiljetter till mig och henne, VI SKA GÅ PÅ SEX AND THE CITY 2! GAAHHH! Längtar redan! Eller aa.. Har velat se den i ett år nu, haha :)

Annars annars.. Vad hände igår?
Var i Trollhättan ju, sen hem till mamma å sen hem till mig. Efter det drog vi hem till Tommy.. Där blev det hockey. Sen hämtade jag Sisu, och sen gick jag hem för att träffa Jonas. Bråkade som vanligt. Haha :) Idiot!
Sen blev det att gå hem till Tommy igen. Nattmat var gott! Mmmm :) Vi slängde på "Step Brothers" men jag höll på att däcka efter halva filmen så det blev att dra sig hemåt för att sova. Sådeså.
Har ju sovit bort hela dagen nu, INTE OKEJ! Men så blir det.

Nu ska jag ut med min tjockis :)

helvetesjävlafittfanskap

Jag är så jävla trött på det här!! Vill ha mina sömntabletter.. NU! Vill känna mig utvilad efter 8-9 timmars sömn. Hmm.

Iallafall. Har missat ETT JÄVLIGT viktigt möte idag. HELT ÅT HELVETE! Dvs.. Ångestgruppen. Måste försöka få tag på min kontaktperson också, missade å ta antabusen idag också. Fyfan vilken jävla dag! Känner mig så jävla irriterad i kroppen! Får nog ta Sisu ut i regnet och gå hem till pappa. En promenad på en halvtimma gör nog gott.

Men nu ska jag ge älsklingen mat och sen ta en cigg, skriver nog mer sen.

Min tisdag

God kväll!
Har allt hunnit med en del idag även om jag inte vaknade så tidigt :)
Gick upp vid ett-tiden. Satte mig vid dator och hade ångest för gårdagen. Slängde på smink, tog mi gi kragen och åkte till Trollhättan för att fika med Linnéa. Blev ett par koppar kaffe plus en chokladmuffins :) Sen fick vi vidare till Odenhuset. Hittade massa kläder på KappAhl som jag vill ha! På barnavdelningen :) Mhm mhm!
Efter det så hämtade pappsen upp mig, han körde hem mig till morsan där jag satte mig i soffan och läste halva min SOLO-tidning.
Hoppade vidare upp på mammas cykel och åkte hem. Här har jag städat hela köket! Nästan kliniskt rent nu. Markus får fan ta sovrummet. Det ser inte vidare rent ut där. Nej nej.
Snart kommer min baby också. Får se vad vi hittar på. Blir även att träffa Jonas en sväng senare ikväll. Ska kanske hem till Fredrik runt 22-23 tiden, får se om det blir av.

Men nu ska jag chilla, läsa i lite bloggar :) Hej svejs!


Duktiga flickan!

Trött tjej!
Har vart nere på farsans kontor idag, slipat lite köksluckor. Dvs ett helt kök. Får bli å sprutlackera någon dag, kuuul :)
Får se vad som händer idag då. Ska antagligen bort och raka Andreas för det orkade jag inte med igår. Plus att jag måste städa idag, för det gjorde inte Markus igår.

Känner att jag behöver lite kärlek just nu, så jag tycker att baby kan höra av sig!
Men nu ska jag dricka upp min redbull och ta en cigg på det :)

är inte hungrig iallafall.

Blev inte så mycket hockeykollande idag. Men men.. Ingen viktig match för min del ändå :)
Snart blir det att gå hem en sväng och sen ska man bort till Andreas. Ska ju raka gubben idag, mhm hmm :)

Imorgon ska jag upp klockan åtta!! (hjälp) Ska bort till pappas kontor, ska slipa luckor och sen ska jag nog få lära mig att sprutlackera!!! :) Förjävla gött.

Men nu ska jag väl vara lite social tror jag. Om jag orkar :)

björnen sover, björnen sover.

Ännu en söndag. Milla blir hämtad av far sin idag :( Kommer att saknar min underbara tös <3

Kom på att jag har läkartid den 25e maj. Då ska jag få ordning på mina mediciner, plus att jag ska fråga om sömntabletter. Måste få prova dom i en vecka och se om dom hjälper mot mina sömnrubbningar, för detta funkar fan inte. Sover som en stock och läääänge!

Idag blir det nog att hälsa på pappsen :) Om han svarar i telefonen någon jävla gång! Men han sitter nog på möte, as usual. Han ringer väl upp snart.

Nu ska jag sätta mig och lyssna på musik. Har blivit musikberoende igen.. iih!

pics


- mmm baby, let me have you!


- mys på högsta <3

music is my life

Jag är fortfarande besatt av denna låten


Man trodde ju att man var på bra humör.

God morgon! Ehrm... God kväll.
Trött tjej som jag var så somnade jag halv åtta förut, innan Milla förstås. Men det var skönt att få sova ut, missade tyvärr hockeyn.  Ska sätta mig å googla å kolla hur det gick. Ingen som har sagt hur det slutade än :P Kanske lika bra? Blir kanske ett par svärord hit å dit? Återstår att se!

Sitter här och väntar på att Mamma Mia ska tanka färdigt, ska mysa till den sen :)




Nu ringer Tommy........... FINLAND BLEV SÖNDERKNULLADE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÄVLA KUKSUGARAPOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ingen mer VM för min del. HEJ DÅ!

tudliluuu!

Det har varit en stress-stress lördag!
Började med att man vakna halv elva, gick upp.. Blaaaaaa bla. Duschat, gjort tårta, kollat Formel 1 (viktigt!!), plus fixat allt annat. Sen vart det presentöppning.. Jaa. osv osv. Roligt med kalas? Inte när man är förälder. Tur att det är bara en gång om året (för mig)..  Hiihaa :)

Ikväll blir det hockey, Finland-Danmark. Vinner Danmark så hänger jag mig själv utanför sovrumsfönstret. Idioter! Men men.. Lär ju aldrig hända :)

Nu får det fan bli lite Shan tha man!
- Me want to be an Avatar <3

*gäääsp*

God morgon! Andra gången jag går upp nu. Morsan väckte mig för en halvtimma sen och sa att Milla hade kissat i sängen. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Katastrof. Jag sov ett tag till så tog hon hand om Milla, men nu har hon åkt till jobbet så fick allt slita mig upp. Fick tre morgonpussar idag! En från Robin och en från Milla och en från mamma, inte illa! :D

Nu ska jag mysa med Milla, vi kollar på barnprogram :) Bästa som man kan göra en tidig morgon!

some music

En skön låt såhär inpå sommaren :)



För att göra saken klar. Ultima Thule är inga rasister/nazister!
Jag är helfinsk, men sitter ändå och lyssnar på Ultima Thule :D Jag är skööön!

inte okej!

Somnade klockan sex förut.. inte bra! Sitter här gött pigg nu.. USCH! Morsan väckte mig inte ens.. Förstår henne inte.
Har tryckt i mig lite äcklig macka och nu ska jag sno en cigg av min kära mor för jag har bara äckliga mentolcigg kvar. iihhh!!
Om ett tag så kommer Robin och kramas med mig också! :) Har inte träffat han på hela dagen, känner att jag saknar dig lite baby ;) La mig i sängen förut.. Vände mig om.. Tryckte ner huvudet i kudden där du hade legat. Mmmm  :) Värsta mys!
Men nu blir det cigg. Mitt hjärta får väl panik snart! God kväll :)


Fylld dag?

Nu har man varit igång hela dagen känns det som. Varit och hämtat min antabus, efter det gick jag ner till pappas kontor och träffade honom. Vi kom fram till att på fredag ska jag lära mig att slipa och sprutlackera luckor :) Ska bli kul!!
Efter jag att vart på kontoret gick jag bort till Flügger för att träffa pappas fru. Frugan var där och även hennes syster, vi fick oss några goa skratt där borta! Sitter ju inte helt fel :)
Sen blev det en tripp till Öppenvården igen. Denna gången var det ångestgruppen som gällde! Första mötet och allt. Gick riktigt bra :) Skönt var det att träffa människor som sitter i samma sits som en själv. Så det ska jag allt fortsätta med, möte varje onsdag  :)

Blir kanske att man kikar förbi Andreas idag igen. Annars blir det nog bara att slappa hemma eller något :) Men nu måste jag allt gå och kolla hur det går för mina makaroner! Hejj :)

Morgonpigg.. Don't think so.

God morgon!
Nu har man lämnat Milla och dagis och väntar på bättre tider typ. Baby ligger och sover fortfarande, önskar ändå att jag kunde ligga där bredvid honom.. Men icke!
Ska strax hoppa in i duschen, sen blir det öppenvården en sväng och sen ångesthanteringskurs. Det går framåt!

Vill även slänga iväg en stor kram till mina underbara vänner som ställer upp för mig. Fredrik, Tommy och Andreas.. Tack för att ni finns! <3

Men nu ska jag kika in på Facebook en sväng :)


always and forever

I'm never gonna let you go baby. Never ever! Du är det käraste jag har. Det kommer du att förstå när du blir lite äldre. Mamma älskar dig <3

it cannot wait - i'm yours

Ibland är det bra å tänka tillbaka, ibland inte. Just nu är det bra.. Tror jag. Det märker vi :)
Ska ta mig en cigg strax, sen blir det Desperate Housewives. Robin är på väg tillbaka också.. Mys :) Blir att slänga på en snyft-film sen tror jag. Längesen nu!

God natt på er :)

Sommaren 2007

Jason Mraz - I'm yours
- Good times baby.. Good times <3

ny dag, nya tag.

GOD MORGON! LIGGER I SäNGEN MED ROBIN JUST NU, HAN SOVER OCH JAG NöRDAR MED MOBILEN. SKA ALLT TA OCH SOVA ETT PAR TIMMAR TILL HLR STRAX, SEN BLIR DET ATT DRA IVäG TILL ARBETSFöRMEDLINGEN. MILLA FYLLDE FöRRESTEN TVå åR IGåR!! GRATTIS TILL MIN STORA TöS! - MEN NU BöRJAR JAG Få ONT I ARMARNA. HOJJ!

?

Varför? Ge mig ett svar..

RSS 2.0