varfööööööööör.

HELVETE!!!!! FAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vill sitta här. Lyssna på musik. Lyssna på Bullet for my valentine - Tears don't fall.. MED JONNA! <3 Älskade, älskade. Helvete.. Varför gick allt så jävla fel. Förstår fan inte. Vittu.. Saknar dig.. Min käraste flensost <3 Hahah :) Fan va kul vi har haft det. Herrejävlar :) Minä rakastan sua kultaseni <3


Måste lära mig att stressa ner.

Sitter hemma här i min sketna lägenhet. Ska börja städa strax.. Usch! Orkar verkligen inte, men måste. Sami kommer från Hova och hälsar på idag ju :) Yeah! Blir att dra ut på Backstage ikväll, kul kul :)

Tommy skulle komma förbi en sväng snart också, när han har slutat spela dvs.
Blir nog en lugn helg, även om man vill ut på krogen och skaka rumpan. Kanske blir så att man även drar ut på O'learys imorgon, det återstår att se :)

Ne, nu ska jag röra på mitt fläsk!

I guess i need you baby

Jag är sjukt myssugen..

Regn.. neeej!

Nu har man tid att uppdatera lite :)

Söndag:
Lämnade av Milla klockan sex hos hennes pappa, sen gick jag och Robin hem till Andreas för att jag skulle raka huvudet på han :) Efter det kom Ida och vi traskade iväg till torpa och sen hem till mig. Vi gjorde smoothies och tjöta.
Lite senare blev de filmdax för mig och Robin, och efter det kom kusinen. Han förlorade 2000:- på onlinespel. KUL! Vi gick och la oss klockan åtta den morgonen!

Måndag:
I måndags var det meningen att jag skulle följa med kusinen till Uddevalla, men det blev inte så. Så det fick bli en film istället hemma hos Niklas :)

Tisdag:
Igår... Hmm. Jag gick upp, gick ut med Sisu.. Satte mig på gården och tjöta med grannen ett bra tag. Till slut så kom lillsyrran och morsan också. Sen kom även Robin och hans kompis, slutade med att jag och Robin gick in till stan och fika :) Efter det blev det Skräckland, där Sisu fick bada :) Det tyckte han om iallafall! ;D Sen drog vi oss hemåt, för min del blev det att dra hem till morsan och käka plus vila.. Och sen drog jag hem till Robin :) Kolla på film och sådär. Efter det stack jag hem till morsan och sov :)

Idag:
Det var meningen att jag skulle vara på vårdcentralen kl 10 idag. Men jag försov mig och vaknade halv tolv, underbart!! Helvete alltså. Hatar det här!!
Nu sitter jag hemma hos syrran, ska ta mig en cigg och sen ska jag mysa med min systerdotter :) Får se vad som händer senare. Måste iallafall hem till kusinen och lämna pengar, plus att jag skulle in till Trollhättan idag fika.

Har även planer för torsdag, fredag och lördag :)
På torsdag ska jag ner till Göteborg. Vad jag ska göra där får ni veta när jag har kommit hem ;)
På fredag kommer Sami och hälsar på mig!! :D Yeah!! Längesen man träffa dig nu, så det ska bli nice :)

Men nu får det bli å nysta sig och sen cigg :)

?!#"#"(/&"

Ingen bloggork.... åhneeej :)


Slutet på veckan.

Hej hopp!
Idag mår man mycket bättre. Bara förkylningen som sitter kvar än. Har ifs hosta, men störs inte av den.
Milla ligger och sover middag, ska strax gå in och väcka henne. Hon är sååå übersöt! :)

Lillsyrran står och gör tacos inne i köket. Själv har man inte matlust.. Uff. För Millas del blir det nog bara grönsaker, våran lilla vegetarian :) Majs är det bästa hon vet!

Göteborg igår ja.. Blev inte så mycket shoppande kan jag säga. Köpte en väska till mig, två par shorts plus en kjol till Milla. Men det räckte allt :) Sprang sex timmar inne i Göteborg. Huhu! Ont i bena hade man när man kom hem iallfall. Plus att jag hade världens mensvärk igår! *Argh* Ont hade jag. Så det blev att gå i sängs tidigt :)

Får se vad som händer idag då. Blir nog att gå hem till syrran med Milla en stund. Klockan sex blir Milla hämtad av sin far. Och efter det ska jag nog raka huvudet på Andreas. Det var bestämt så iallafall :) Blir kanske en och en annan film idag. Chill, chill :)

Nej, nu ska jag väcka tösen!

*gäsp*

Trött.. Ont i ryggen.. SJUK.. Lång dag... Uppdaterar imorgon.

Fredagsmys med lillsyrran

Nu blir det att bädda ner sig och kolla på skräckfilm med lillsyrran. "Paranormal entity" får det bli! :) Syrran sa att den var som "Paranormal activity". Jag älskar sådana filmer! Finns fan inget bättre :)

Nu ska jag tugga mer halstabletter. Mår verkligen skit!! Har fått lite feber nu också. Great! Uh :(

sjuuuk.

Jag har ont i halsen, hostar och snuvar. Stackars mig!


:)



*den är lite seg i början*

Äntligen fredag!

Bloggen blev visst inte så värst uppdaterad igår.  Får bli en lite längre uppdatering idag då!

Igår kidnappade jag min systerdotter å hunden, vi gick ut på en långpromenad :) På hemvägen så gick vi förbi min lägenhet och hämtade min post. Jag hade fått två paket! :) Mina sminkväskor och ena klänningen hade kommit. Yeeeaahhh :)

Sen så var jag och Milla ute nästan hela dagen igår. Plus att vi var nere hos grannen och fikade lite :)
Gick en promenad med Robin till Hemköp. På hemvägen satte vi oss vid en bänk och tjötade en bra stund.. Tills morsan ringde, sur som en citron, och sa att jag skulle komma hem! *iihh!!*

Idag har det inte hänt så värst mycket. Har gått och blivit förkyld (?) eller så är det pollenallergin som spökar, det märker vi.

Imorgon ska jag och lillsyrran till Göteborg! Får se om vi tar med Milla, kanske ska till Liseberg på kvällen och lyssna på Dead By April.. Och då är det ju inte så bra om Milla följer med. Henns öron tål inte den höga musiken.

Men nu ska jag allt slita bort mig från datorn.


hmmm..

Vänta, jag ska bara bry mig först!



Min torsdags förmiddag

Har vart och lämnat Milla på dagis, men innan det var vi ute och gungade en stund också :) Har även ringt ett par samtal. Good good!

Nu sitter jag med hårfärgen i huvudet! Blir att kolla på "En fyra för tre" medan den verkar :)
Efter det blir det att gå hem till syrran på kaffe, och självklart för att pussa på min underbara systerdotter!


Tro fan att det ser knallrött ut!



Så jäääääävla bäst! :)

youtube

Dagens låt ♥



Kvällens låt ♥



Om det är någon jag älskar så är det fanmed Lady Gaga! Love that giiiirl :)

Buu!

Nu har jag skickat in bidraget till "Årets mamma på Etage"! Om dom inte väljer ut min mamma så vet jag fan inte vad jag tar mig till. Men det tror jag faktiskt att dom gör! :)

Har även suttit här och läst lite bloggar. T.ex www.desireenilsson.blogg.se. Förr tyckte jag att hon var en riktig jävla fjortis. Men inte längre. Hon lever ett vanligt tonårsliv med lite extra pengar i fickan. Och dom flesta klagar på att hon super. SÄG MIG EN 15 ÅRING SOM INTE SUPER ELLER INTE RÖKER?! Idioter. Drack/rökte ni när ni var 15 år? Det gjorde fanmed jag. Osmart, men vad fan. Jag var en riktig jävla fjortis. Haha, kan sitta och skratta åt mig själv ibland. Jävlar vilken tönt man var! Och den jäveln som säger att jag fortfarande är fjortis kan fan ta sig själv i röven! Nöööttteeerrr!

Nu ska jag ta mig en cigg innan jag väcker min älskade dotter :)


Uppe med tuppen!

Vaknade 06:10 idag. Inatt har man sovit ut iallafall :) Gick och la mig samtidigt som Milla igår. Vi somnade vid halv nio. Gooooottt! :)

Ska skicka in ett brev till Etage idag. Ska anmäla mamma till "Årets mamma på Etage"! Om hon blir utvald så får hon bli ompysslad av deras experter. Hår, make up, kläder och skor. DET ÄR HON VERKLIGEN VÄRD!! <3 Jag älskar min mamma!! Hoppas hon vinner och blir utvald! :)

Idag ska jag också bort till Sportex och köpa ett cykellås. Det behövs! Sen ska jag även färga mitt hår eftersom det inte blev gjort igår. Men nu ska jag dra i mig min Powerking och sen ska jag skicka in anmälningstalongen!

Puss på er ;)


Goood kväll!

Sitter hemma hos syrran med halva släkten ungefär. Har fått i oss lite kaffe och cigg :) Gott gott!
Har vart ute och gungat med Milla, och så tog vi en tripp till Hemköp. Blir att färga håret ikväll också, måste få bort min utväxt. Men nu ska jag mysa lite med min systerdotter, vi har världens sötaste barn i våran familj :)

Solen skiner, himlen är..... inte blå.

Nu ska jag försöka få i Milla lite käk, sen blir det att gå ut i det fina vädret :) Solskeeeeeeen! Vi ska vandra bort till Netto också, är godissugen. Hoho :)

Nu blir det cigg! Har fortfarande inte rökt på hela dagen. I'm goooooooooood ;)

Me love Tradera!

Jag älskar att sitta på Tradera! Man kan hitta riktiga fynd ibland :) Hittills har jag köpt en väska, en klänning och tre sminkväskor. Och nyss köpte jag en till klänning för 42 kronor! Den är riktigt söt :)


En halvdyster onsdag.

Första inlägget för idag då. Vad ska man börja med? Hmm.. Joo! Har fått höra från flera av mina vänner att min blogg är bra och rolig att läsa :) Det var kul att höra! Får väl fortsätta då :) Vet ju en del saker om folket här i Vänersborg, brukar inte glappa käft. Men eftersom folket här mer än gärna pratar mig, så får jag väl prata om dom också :)

Idag blir det en chill dag för mig och tösen. Hon hade lite feber i morses, så jag sjukanmälde henne från dagis. Annars mår vi bra! Jag har inte rökt en enda cigg idag, ska gå och ta några bloss snart ifs.. Men jag är fanmed stolt över mig själv! :) Har haft ett paket cigg i tre dagar, och inte är den slut än! Niiice :)

Nu ska jag se om jag får Milla i säng en stund. Blir att uppdatera bloggen lite mer senare. Hojj! :)


mysdags!

Nu får det fan bli att glo på "En fyra för tre"! :D Så jäävla bäst!!! ÄLSKAR GÖRAN GILLINGER!!! Hahaha :D

Eat shit, motherfucker!

Nu blir det lite mer skit om folket i Vänersborg!

Han E som går på fordon. Hans flickvän är typ 93a eller något. Hon är på smällen. Need I say more? Jo faktiskt. För ett tag sen så såg en mamma till min f.d kompis att hon stod utanför kyrkan, aspackad, och spydde galla och gapa som en fjortis.

Och så säger E att JAG är en värdelös skitmorsa som röker på!! Jaha? Vad är hans jävla flickvän då? En värdelös liten skitfjortis som super när hon är gravid? Underbart E.. UNDERBART!

Jag rökte iallafall inte på när jag hade Milla. Gjorde det på mina "fria veckor". Har aldrig rökt på när jag har vart med Milla. Har aldrig druckit när jag har vart med Milla. Har aldrig skadat mig själv när jag har vart med Milla. PUNKT SLUT!


ÅH HERREGUD!

Alla fjortisar i Vänersborg säger att jag är knarkare? Hmm.. Aaa.. Okej!? En knarkare behöver droger VARJE DAG. Så nu ska vi se...

I fredags sov jag hos mamma. Dvs, jag rökte inte på.
I lördags sov jag hos mamma. Dvs, jag rökte inte på.
Igår sov jag hos mamma. Dvs, jag rökte inte på.
Idag sover jag hos mamma, plus att jag har Milla. Dvs, jag har inte rökt på.

Förstår inte vart ifrån ni har fått att jag är knarkare? :) Jag är inte beroende, get it? Jag har SLUTAT med skiten. Men ja, fjortisar ska ju alltid ha något att prata om, eftersom deras egna liv är så JÄÄÄÄVLAAA TRÅKIGA! Om ni inte pratar skit så pratar ni om erat jävla blonderade hår eller om varenda jävla kille ni har slickat snoppen på. Roligt? HAHA, nää! :)

Min mamma är min bästa vän. Vi har aldrig snackat skit om någon, pratat om blonderat hår.. Eller om att vi har slickat någon killes snopp. Vi pratar om ALLT ANNAT! Vi sitter och pratar dagarna in och dagarna ut. Konstigt.. Vi bor ju nästan ihop igen. Haha :) Vi har ju absolut inga tråkiga liv iallafall! :D 

Nu blir det fan en cancerpinne! Tog ingen förut.


Trött tjej

Orkar verkligen inte sitta och skriva om min s.k "vän" ikväll. Får bli imorgon eller något! Snart blir det lite surfande och skrivande på msn, men först får det bli en cancerpinne :)

"älskade ängel!"

Ska vi börja öppna faktaboken kanske.
När jag var 13 år började det gå rykten om att jag var hora. Riktigt konstigt.. Hade inte ens blivit av med min oskuld. Haha! Dessa rykten går än.. Folk verkar fan inte ha något liv :) Bryr mig inte ett skit om ifall det går rykten om mig. Skrattretande för det mesta.
MEN, det roliga är att... M, som jag trodde var min vän, går och kallar mig för hora fortfarande. Och inte nog med det. När han fyllde år nu i april så ville han ha "mig" i födelsedagspresent. Jaaa..?! Han ville att jag skulle ge han en avsugning eller att jag skulle knulla med han. Moget :) Good work M! Och nu har han även gått och sagt att jag tar sms-lån för att köpa hasch?! Jaa.. Eller inte :) Tog sms-lån för att jag skulle köpa kläder. ATT FOLK ORKAR! :)
Haha! Och en gång när jag var skyldig han 150:- så ville han ha en avsugning istället för att jag skulle ge tillbaka pengarna! HAHAHA :D Patetiska jävel.

Och eftersom M går på fordon så snackar ju även fordonskillarna om detta. (om att jag tar sms-lån för att kunna röka på) 
E, som också går på fordon, skickade sms till mig igår.. RIKTIGA fjortissms :) Stod och asgarva inne på banken, nästan så att dom slängde ut mig! I vilket fall som helst. Tydligen så kunde han göra mitt liv piss? Jaha.. Och varför då? Joo, för att jag var en värdelös mamma som röker på. Hmm... Vilka argument :) Om jag var en värdelös mamma som rökte på så ÄR JU mitt liv redan piss? Jävla nolla :)

Men nu detta om att "jag röker på". Jag HAR rökt på. Socialen vet om det, öppenvården vet om det. Men jag röker inte på längre. Äter även Antabus tre gånger i veckan för att inte kunna dricka. Jag VILL inte dricka, men Antabusen ger en trygghet. Man kan kortfattat säga att jag är allergisk mot alkohol. Så att så är det med den saken! :)

Lite senare ikväll ska jag ta upp ännu en s.k "vän"! Detta ska bli roligt :)

Våran tisdag!

Jag har varit duktig och bakat blåbärspaj idag! :) Syrran å hennes familj ska komma hit, plus kusinen och grannen! Lite myspys sådär :)
Annars har vi inte gjort så mycket idag, bara slappat för det mesta. Vart ute med Milla och gått till affären iallafall :)

Ska försöka fixa designen på bloggen ikväll med. Känns mycket bättre att blogga än att sitta på bilddagboken.


I'm all yours

Eftersom folk är så jäävla intresserade av mitt liv så får jag väl starta en blogg :) Ha så kul nu alla fjortisar i Vänersborg!


RSS 2.0