My choice.

Read and enjoy people!
SVERIGEDEMOKRATERNA
(Jag har ingenting emot homosexuella. Jag är själv bisexuell. Så det var det enda minus med detta parti. Men väger man parti för parti så har SD allt jag står för. Minus "homo-politiken". Men man kan inte få hela kakan.)

Jag hade röstat på MP om det inte vore för deras asyl-åsikter.


Ordet är ditt ♥
Postat av: Bella

ja men tror du på allvar SD skulle vara lösningen? dem är rasister, men många som röstat på dem kanske gör det bara för dem tror att det ska bli bättre med jobb och så. Men SD gör detta för att dem är rasister, dem lurar er.

2010-09-20 @ 11:19:03
URL: http://isabellahz.blogg.se/
Postat av: BELLA

men snälla lilla du? invandrare är människor precis som du, vad är det för farligt? många svenskar flyttar utomlands också. Isåfall ska dem stanna här i sverige då. Men det funkar inte så, för man måste utvecklas, och sverige skulle inte utvecklas om det var helt stängt. Bara för du råkar ha "svenskt blod" är du inte speciell eller ska ha mer rättigheter än någon annan? det finns en anledning till varför invandrare kommer hit, för att det inte funkar att leva i deras egna länder. Sluta va så jävla självisk. Så stort problem är det inte. SD är rasister, punkt slut. Folk kallar inte dem det för inget ellerhur? har du sett deras hemsida? dem vill att sverige ska förbli svenskt, att folk som bor här ska "försvenska" sig, man ska va kristen osv. det är helt sjukt. Man ska väl kunna va sig själv. Usch, nej tack för mig, rasister är äckligt.

2010-09-20 @ 11:28:01
URL: http://isabellahz.blogg.se/
Postat av: Bella

Ja men SD är INTE rätt parti att fixa detta, ett parti med nazister? dem andra partierna fattar väl också att man inte kan ta in hur många som helst, och tro mig alla blir inte intagna. Jag har vänner som blivit hemskickade trots att dem tillochmed lärt sig svenska. Och det finns så mycket annat i sverige som behöver bli bättre, invandrarpolitiken är INTE de största problemet.

2010-09-20 @ 11:41:48
URL: http://isabellahz.blogg.se/
Postat av: BELLA

och det är inte olagligt att vara rasist. om det är nazister med i partiet är det väl ganska uppenbart vad dem är.

2010-09-20 @ 11:42:40
URL: http://isabellahz.blogg.se/
Postat av: HANNA

din äckliga horaaaaa

2010-09-20 @ 22:54:10

Lämna ditt avtryck här:

Namn:
Stammis?

E-mail:

Din blogg/Hemsida:

Dina ord:

Trackback
RSS 2.0